نوشته شده توسط : newmiiind

زنم تحویلم نمیگیره و باهام بدرفتاری می‌کنه! این جمله را احتمالا از زبان بسیاری از مردان، حداقل در برهه ای از زمان شنیده ایم. برخی از زنان حتی با وجود گذشت سالها از زندگی مشترک شان، هنوز نمی‌دانند که باید چطور با همسر خود رفتار کرده و سیاست های لازم را ندارند. البته که گاهی چنین رفتارهایی از طرف زنان ناشی از اشتباهات مردان بوده و بی‌دلیل نیست. اما به طور کلی تحویل نگرفتن و سردی کردن راه حل خوبی نیست. از این رو بهتر است به جای شکستن غرور مردان با این روش، زنان از راهکارهای موثر دیگری در این زمینه استفاده کرده و حتی کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره رابطه کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تحویل نگرفتن همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

زنم تحویلم نمیگیره

بسیاری از مردان از اینکه همسرشان آن‌ها را تحویل نمی‌گیرد شاکی هستند؛ اما رفتارهای خود را ندیده و یا اصلا به طور دقیق این موضوع را بررسی نمی‌کنند. رفتار با همسر آدابی دارد که مخصوصا باید در حضور دیگران به آن توجه زیادی شود. البته که توجه و یا به اصطلاح تحویل گرفتن، باید دوطرفه باشد و مردان نیز باید اینکار را انجام دهند. اما به طور کلی این موضوع دلایل مختلفی داشته، با نشانه هایی همراه است و در صورتی که برای مدت زمان طولانی ادامه دار شود؛ مشکلات مختلفی را نیز به وجود می‌آورد. از این رو هم مردان و هم زنان باید آمادگی لازم برای چنین رفتارهایی را داشته باشند. برای جلوگیری از بروز دلزدگی زناشویی کلیک نمایید.

نشانه های ناشی از اینکه زن شوهرش را آدم حساب نمی‌کند

 

به دلیل اینکه اصطلاح تحویل گرفتن بسیار کلی است و ممکن است برای هر فردی معنای مختلفی داشته باشد؛ برخی از زوجین در مورد آن دچار گیجی شده و نمی‌دانند که دقیقا چه رفتارهایی از طرف همسر درست بوده و کدامیک اشتباه است. به طور کلی مورد بی توجهی واقع شدن توسط همسر، شامل یک سری از رفتارهای مختلف است؛ شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی بیشتر با نشانه های طلاق عاطفی کلیک نمایید.

  • مشورت نکردن با او در مورد مسائل مختلف
  • گرفتن تصمیمات بدون حضور همسر
  • مسخره کردن در جمع
  • جدی نگرفتن حرف های او
  • درد و دل نکردن با او
  • به ندرت اشتباهات همسر را می‌پذیرد
  • زمان نگذاشتن برای همسر
  • بزرگ شماردن عیب های کوچک

دلایل به حساب نیاوردن شوهر توسط زن

اما از ابتدا این سوال مطرح می‌شود که چرا یک زن نباید به همسرش توجه کرده و او را تحویل نگیرد؟ همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ این موضوع دلایل مختلفی دارد که باید حتما آنها را پیدا کرده و تلاش کرد تا رابطه را به حالت اول برگرداند. از طرفی هر فردی دلایل خاص خودش را برای بی توجهی کردن دارد.

گاهی تنها یک رفتار کوچک و پیش پا افتاده از طرف همسر کافی است تا دیگری را سرد کرده و منجر به بروز تحویل نگرفتن شود. در این قسمت به توضیح برخی از این دلایل خواهیم پرداخت. برای اطلاع از دلایل بدرفتاری زن با شوهر کلیک نمایید.

عزت نفس پایین شوهر

یکی از اصلی ترین دلایل تحویل نگرفتن شوهر توسط زن، عزت نفس نداشتن خود مردان است. در واقع هر فردی در ابتدا خودش باید برای خود احترام قائل بوده و خود را دوست بدارد. در صورتی که زنی شاهد رفتارهای آسیب زننده همسرش به خود باشد؛ او نیز تصور می‌کند که می‌تواند به همسر آسیب زده و یا به طور کلی او را نادیده بگیرد.

کنترلگری | زنم تحویلم نمیگیره

یکی دیگر از دلایل اینکه زنی شوهرش را تحویل نمی‌گیرد؛ روحیه کنترلگری زن است. زن کنترلگر باید در مورد همه چیز حرف اول را زده و اصلا تحمل شنیدن حرف ها و نظرات دیگران را ندارد.

وجود اختلاف نظرها

فراموش نکنید که همه زوج ها با یکدیگر اختلاف نظر دارند و این کاملا طبیعی است. اما نحوه برخورد با این اختلاف نظرهاست که حائز اهمیت است. از این رو اگر مدتی است که با همسر خود به مشکل خورده اید؛ احساس کردن کمی سردی میان شما، موضوع غیرعادی نیست و احتمالا به زودی برطرف می‌شود.

مقابله به مثل کردن | زنم تحویلم نمیگیره

این نکته را در نظر داشته باشید که شاید همسرتان در حال مقابله به مثل کردن با شماست. یعنی حتی خود شما هم به اندازه کافی به همسرتان توجه نکرده و شاید او را تحویل نمی‌گیرید.

نخواستن خودتان

شما به عنوان شوهر باید خودتان هم بخواهید که مورد توجه و احترام قرار گیرید. در واقع اگر هر زمان احساس می‌کنید که محبت همسرتان نسبت به شما کمتر شده و یا تغییری در رفتارهای او ایجاد شده است؛ باید دلیل را جویا شده و به روش غیر مستقیم و مستقیم به او بگویید که به محبت و توجه او نیاز دارید.

تله های روانی | زنم تحویلم نمیگیره

گاهی طرحواره های ذهنی افراد و تله هایی که دارند؛ منجر به بروز چنین موضوعی می‌شود. برای مثال در اینجا احتمالا با دو نوع طرحواره در مردان روبرو می‌شویم. یکی طرحواره محرومیت هیجانی است و دیگری طرحواره طرد_جدایی.

در مورد تحویل نگرفتن زنان چه باید کرد؟

 

بعد از اینکه توانستید دلیل این موضوع را پیدا کنید؛ وقت آن است که دست به کار شده در این مورد کاری کنید. چرا که در صورت ادامه یافتن چنین رفتارهایی از سمت همسر، شما روز به روز بیشتر از یکدیگر فاصله گرفته و با یکدیگر سرد می‌شوید. برخی از این اقدامات شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از نشانه های خیانت زنان کلیک نمایید.

شناسایی حق و حقوقتان: برای اینکه بتوانید عزت نفس خود را بازیابی کرده و از خودتان دفاع کنید؛ باید حق و حقوق خود را در رابطه بشناسید.

گذاشتن خط قرمز: با همسر خود در مورد مرزها و خط قرمزهایی که دارید صحبت کرده تا از بروز سوتفاهم ها جلوگیری کنید.

ریشه یابی کرده و دلیل آن را از بین ببرید: ریشه مشکلات را پیدا کنید و آن را از بین ببرید. چرا که حل کردن سطحی مشکلات منجر به بازگشت آنها به صورت مجدد می‌شود.

شما مقصر همه چیز نیستید: خودتان را به خاطر چنین رفتارهایی مقصر ندانید. گاهی زن به دلیل کنترلگری و یا مشکلات دیگری که دارد؛ چنین واکنش هایی دارد.

از متخصص کمک بگیرید: در این مورد حتما با یک روانشناس صحبت کرده و مشکل را به صورت تخصصی حل کنید.

سخن پایانی

اگر متوجه این موضوع شدید که مدتی است همسرتان شما را تحویل نمی‌گیرد؛ باید بدانید که این اصلا نشانه خوبی نبوده و حتما باید این موضوع را جدی بگیرید. در واقع او با بی محلی کردن در حال نشان دادن موضوعی است که شاید به طور مستقیم نمی‌تواند آن را به شما بگوید. از این رو حتما در این مورد با او صحبت کرده و تلاش کنید تا این موضوع را برطرف نمایید. در این راستا می‌توانید از یک مشاور نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تحویل نگرفتن همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: زنم تحویلم نمیگیره



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

رفتار در مهمانی و رعایت کردن آداب معاشرت در جمع از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع چه زمانی که به مهمانی می‌روید و چه در حالیکه خودتان میزبان هستید باید اصولی را رعایت کرده و تلاش کنید تا رفتار درستی از خود بروز دهید. این بدان معنی نیست که تظاهر به چیزی کنید که نیستید. اما رفتار شما در جمع باید تفاوتهایی با تنهایی هایتان داشته باشد. لزومی هم به سخت‌گیری به خود و دیگران نیست. همین که احترام و ادب را رعایت کرده و سعی کنید تا دیگران اوقات خوشی را با شما داشته باشند؛ کافی است. در ادامه مواردی را آموزش داده‌ایم. برای آموزشهای بیشتر و کمک تخصصی روی مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار در مهمانی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

.

رفتار در مهمانی باید چگونه باشد؟

 

یکی از اولین مفاهیم که از دوران کودکی به ما آموخته می‌شود؛ رفتار در مهمانی در جمع است. در واقع همه والدین تلاش می‌کنند تا فرزندشان رفتار درست و مناسبی در حضور دیگران از خود نشان بدهد. همچنین در ابتدا خود ما نیز بیشتر در این مورد حساس بوده و تلاش می‌کنیم تا این قواعد را رعایت کنیم. اما بعد از مدتی اهمیت این موضوع از یادمان رفته و دیگر شاید حتی برخی از آنها را نیز انجام ندهیم. اما از آنجایی که احتمالا باید مدام در جمع های مختلفی حضور یابیم؛ بهتر است خود را موظف به رعایت آنها کرده و حتی برخی از آنها را تمرین کنیم. در این قسمت به توضیح برخی از آنها خواهیم پرداخت. برای اطلاع از اصول رفتار در جمع کلیک نمایید.

در ابتدا به دعوت میزبان پاسخ دهید

اولین کاری که باید در مورد رفتار در مهمانی انجام دهید؛ این است که به شکل درستی دعوت میزبان را پذیرفته و خود را مشتاق حضور نشان دهید. برخی از افرادی به شکل تظاهر می‌کنند که انگار رفتن به این مهمانی خیلی هم برایشان مهم نیست و به صورت بی ادبانه ای واکنش نشان می‌دهند. برای اطلاع از چگونگی ارزش قائل شدن برای دیگران کلیک نمایید.

پوشیدن لباس مناسب را فراموش نکنید | رفتار در مهمانی

در مرحله بعدی برای حضور در مهمانی باید لباس مناسبی را انتخاب کرده و به ظاهر خود اهمیت دهید. لباس های شما اولین چیزی است که دیده می‌شوند؛ پس بهتر است آنها را هوشمندانه و متناسب با جمع انتخاب کنید. حتی در این مورد می‌توانید از میزبان نیز سوال کنید.

احترام گذاشتن به حریم خصوصی دیگران در جمع

پرسیدن سوالات خصوصی از دیگران ممنوع. زمانی که آنها در جمع حضور پیدا می‌کنند؛ به این معنا نیست که تمایل دارند تا در مورد شخصی ترین مسائل زندگی شان نیز صحبت کنند. به همین دلیل به حریم خصوصی دیگران احترام گذاشته و فاصله خود را با آنها حفظ نمایید.

برقراری ارتباط با دیگران و صحبت کردن | رفتار در مهمانی

نباید در مهمانی بیش از حد سکوت کرده و همواره از دیگران فاصله بگیرید. شما در جمع هستید تا با دیگران ارتباط برقرار کرده و معاشرت کنید. در مورد هر موضوع مشترکی که با افراد دارید؛ تلاش کنید تا مشارکت داشته باشید. برای اطلاع از روش بازکردن سر صحبت کلیک نمایید.

وقت شناسی را رعایت کنید

زمان را از یاد نبرید. زمانی که با جمعی احساس راحتی می‌کنید؛ ممکن است به زمان اهمیت نداده و منجر به آزار و اذیت دیگران شوید. از این رو به این نکته توجه کنید که هم در زمان مناسبی حضور یافته و هم به موقع مهمانی را ترک کنید.

بردن هدیه مناسب با خود | رفتار در مهمانی

بهتر است دست خالی به یک مهمانی نروید. نیازی هم به خریدن هدیه های گرانقیمت و ارزنده نیست. می‌توانید کمی شیرینی و یا حتی یک گل بخرید.

رعایت کردن آداب غذا خوردن

برای رفتار در مهمانی حتما به نحوه غذا خوردن خود توجه کرده و سعی کنید تا بهداشت را رعایت نمایید. چرا که در یک مهمانی دیگرانی نیز حضور دارند که ممکن است حساس باشند و طرز غذاخوردن شما آنها را آزار دهد.

ایرادگیر نباشید | رفتار در مهمانی

یکی دیگر از موضوعاتی که برخی از افراد در مورد رفتار در مهمانی رعایت نمی‌کنن؛ ایرادگیری بیش از حد است. شما اکنون در خانه فرد دیگری قرار داشته و باید به قوانین و شرایط آنجا احترام بگذارید. پس لزومی ندارد تا از همه چیز ایراد بگیرید و یا توقع داشته باشید که همه چیز مطابق میل شما باشد.

رعایت کردن احترام دیگران

احترام گذاشتن و رعایت ادب نیز از دیگر جنبه های رفتار در مهمانی است که باید آن را هم در صحبت کردن و هم در رفتارهای خود انجام دهید.

توجه کردن به نحوه صحبت کردن | رفتار در مهمانی

برای صحبت کردن در یک مهمانی یا جمع باید موارد مختلفی را در نظر داشته باشید. برای مثال از کلمات و لحن درستی استفاده کرده، شوخی های قومیتی یا جنسی نکنید؛ قبل از بیان کردن هر حرفی به خوبی در مورد پیامدهای آن فکر کنید و…

در تعارف کردن تعادل را رعایت کنید

تعارف کردن یکی از اصول فرهنگ ماست و بهتر است که آن را چه زمانی که مهمان هستید و چه میزبان انجام دهید. اما تعادل را رعایت کرده و سعی نکنید با اینکار دیگران را معذب کنید. برای آشنایی با راه های برقراری ارتباط کلامی کلیک نمایید.

پیشنهاد دادن برای کمک به میزبان

به میزبان پیشنهاد کمک داده و سعی کنید او را همراهی کنید. فراموش نکنید که او احتمالا استرس و اضطراب زیادی دارد. پس در کنار او باشید.

لزومی به غیبت کردن، قضاوت و بدبینی وجود ندارد

در رفتار در جمع لزومی به غیبت کردن از دیگران، قضاوت آنها و یا بدبینی وجود ندارد. سعی کنید برای پیدا کردن موضوع، از دیگران استفاده نکنید.

نکاتی در زمینه رفتار در مهمانی خانوادگی

برای حضور در یک مهمانی خانوادگی احتمالا باید کمی محترمانه تر رفتار کرده و به قوانین بیشتری احترام بگذارید. این نکات تا حدی زیادی می‌توانند کمک کننده باشند.

  • حضور موثر داشتن و ارتباط گرفتن
  • احترام به سنت ها و عقاید دیگران
  • تقسیم وظایف و مسئولیت پذیری
  • اصلا مشاجره نکنید
  • عکس خانوادگی بگیرید
  • به صورت گروهی بازی کنید
  • در مورد کودکان صبور باشید

رفتار در مهمانی اگر شما میزبان هستید

 

اگر شما میزان این مهمانی هستید؛ بازهم نیاز به نکات رفتار در مهمانی داشته و باید خود را در مقابل مهمان هایتان مسئول بدانید. از این رو پیش از برگزاری مهمانی به این موارد فکر کرده، در مورد آنها از دیگران کمک گرفته و خود را آماده کنید. برخی از این موضوعات که در کیفیت میزبانی شما تاثیر خواهند داشت؛ شامل موارد زیر هستند.

?رفتن به استقبال مهمان ها

?توجه کردن به همه مهمان ها به یک اندازه

?سرگرم کردن مهمان ها

?خود را برای شرایط غیرقابل پیش بینی آماده کنید

کارهایی که نباید در مهمانی انجام دهیم چیست؟

خوب است در کنار آموزه های ذکر شده؛ به خودتان نگاهی بیندازید و کارهای زیر را در مهمانی انجام ندهید.

  • زودتر از ساعت مقرر به مهمانی نروید.
  • برای گرفتن شیرینی و میوه عجله نکنید صبر کنید نوبت تان بشود.
  • هنگام صرف شام یا نهار؛ حواستان به غذای خودتان باشد؛ لقمه های بقیه را نشمارید.
  • کسی را مسخره نکنید.
  • اگر چیزی از وسط سفره می خواهید خم نشوید؛ آن را درخواست کنید.
  • با دهان پر صحبت نکنید.
  • در خانه میزبان سرکشی نکنید.
  • تعارف بیش از حد نکنید.
  • در جمع از خلال دندان یا نخ دندان استفاده نکنید.
  • با تلفن همراه بیش از حد صحبت نکنید.

سخن پایانی

رعایت اصول رفتار در مهمانی مهم تر از آن چیزی است که تصور می‌کنید. چرا که این نکات به طور کلی به شما برای رفتار در جمع های مختلف کمک خواهد کرد. از این رو نسبت به آنها بی تفاوت نبوده و سعی کنید تا با استفاده از آنها شما فردی باشید که در جمع ها نظر دیگران را جلب می‌کند. در این مورد حتی می‌توانید از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار در مهمانی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: رفتار در مهمانی



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خطر مصرف همزمان ترامادول و الکل را باید جدی گرفت و از انجام اینکار پرهیز نمود. بیشتر کسانی که به یکی از این دو ماده اعتیاد دارند؛ به علت بی اطلاعی از پیامدهای ناشی از همزمانی آنها با یکدیگر اینکار را انجام داده و دچار مشکلات زیاد و خطرناکی می‌شوند. هردوی این مواد؛ به طور جداگانه می‌توانند اعتیاد ایجاد کرده وپیامدهای جدی دیگر ایجاد نمایند. از این رو خوردن با هم آنها سلامت افراد را مورد تهدید قرار خواهد داد. به همین دلیل بهتر است قبل از مصرف افراد در این مورد مطلع کرد. همچنین افراد حتما باید در این زمینه با یک روانشناس نیز مشورت کرده و درمان را آغاز نمایند. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مصرف همزمان ترامادول و الکل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مصرف همزمان ترامادول و والکل چگونه است؟

در بیشتر موارد افراد به طور جداگانه مصرف همزمان ترامادول و الکل را انجام نمی‌دهند؛ بلکه درون بطری های مشروب از پیش قرص ترامادول انداخته شده است تا تاثیر و گیرایی این مشروبات را انجام دهد. اما با اینکار تنها به افراد آسیب جدی تری وارد شده و هیچ تاثیر در کیفیت الکل نخواهد داشت. بسیاری از فروشندگان مشروبات الکلی از قرص های آرامبخشی مثل متادون یا ترامادول در این زمینه استفاده می‌کنند. در صورتی که این داروها با الکل تداخل داشته و افراد را دچار مشکلات زیادی می‌کند. به همین دلیل است که گاهی شاهد نابینایی و یا حتی مرگ افراد در اثر مصرف مشروبات الکلی هستیم.

ترامادول

در ابتدا قصد داریم تا به معرفی هریک از این دو مواد به طور جداگانه بپردازیم. ترامادول یکی از داروهای مسکن قوی است که خاصیت آن مشابه با مورفین است. در واقع شبه افیونی بوده در مواردی برای تخفیف احساس درد، کم کردن سرعت تنفس، کاهش ضربان قلب و احساس آرامش تجویز می‌شود. بسیاری از افراد مبتلا به افسردگی به صورت سرخود از این دارو استفاده می‌کنند. غافل از اینکه کاملا اعتیادآور بوده و افراد را دچار مشکلات زیادی می‌کند. برای اطلاع از علائم اعتیاد به ترامادول کلیک نمایید.

الکل | مصرف همزمان ترامادول و الکل

ماده موثر و اصلی در مشروبات الکلی اتانول است که با ورود به جریان خون منجر به بروز احساساتی مثل خواب و آلودگی و گیجی می‌شود. اتانول می‌تواند با فعال کردن سلول های ترشح کننده دوپامین و گابا کمی به افراد احساس سرخوشی نیز بدهد. در حالت مستی شاهد اختلال در فعالیت های حرکتی و کندی افراد نیز هستیم.

علت مصرف همزمان ترامادول و الکل

 

پی بردن به علت مصرف همزمان ترامادول و الکل نیز حائز اهمیت است. در واقع پیش تر گفتیم که گاهی افراد اصلا از این موضوع مطلع نیستند که در حال مصرف این دو ماده به طور همزمان می‌باشند. اما در موارد دیگر این کار را به صورت عامدانه انجام می‌دهند. برخی از دلایل این موضوع، شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی با دلایل اعتیاد به چند ماده کلیک نمایید.

تجربه لذت بیشتر

از آنجایی که این دو ماده هردو باعث احساس سرخوشی و آرامش بیشتری می‌شوند؛ افراد برای اینکه به لذت بیشتری برسند، شروع به مصرف همزمان ترامادول و الکل می‌کنند. در واقع گاهی به علت اعتیاد به یکی از این دو ماده بدن نسبت به آن مقاوم شده و دیگر به سرخوشی اولیه نمی‌رسد. از این رو فرد تمایل دارد تا همواره مواد دیگری را تجربه نماید.

ترک اعتیاد و جایگزین کردن مواد مختلف | مصرف همزمان ترامادول و الکل

یکی دیگر از دلایل مصرف همزمان ترامادول و الکل ، قرارگیری در فرایند ترک اعتیاد است. چرا که افرادی که در حال ترک کردن هستند؛ به صورت خودسرانه و یا حتی از روی ناآگاهی مصرف ماده دیگری را آغاز کرده و به آن نیز وابستگی پیدا می‌کنند.

اعتیاد به یک ماده و قرارگیری در معرض مصرف مواد دیگر

زمانی که افراد در مسیر اعتیاد قرار می‌گیرند؛ ناخودآگاه در معرض مصرف مواد دیگر نیز قرار گرفته و برای رد کردن آنها هیچ ارادی ای ندارند. در واقع برای اینکه بتوانند خود را نشئه کنند؛ از هر موادی که نزدیک آنها باشد، استفاده می‌کنند.

پیامدهای ناشی از مصرف همزمان ترامادول و الکل

مطلع شدن از اینکه مصرف همزمان ترامادول و الکل چقدر جدی است و چه مشکلاتی را برای افراد ایجاد می‌کند؛ می‌تواند عامل بازدارنده ای باشد که افراد این کار را انجام ندهند. در این قسمت به توضیح برخی از این پیامدها پرداخته ایم.

شدت یافتن عوارض جانبی هریک از آنها

یکی از اصلی ترین عوارض ناشی از مصرف همزمان ترامادول و الکل، شدت یافتن پیامدهای هریک از آنهاست. در واقع هریک از این ماده خود عوارضی را ایجاد می‌کنند؛ که در صورتی که با یکدیگر مصرف شوند؛ این مشکلات با شدت بیشتری در افراد بروز می‌کنند. برخی از این عارضه ها شامل کند شدن و کاهش عمق تنفس، بروز آسیب های کبدی و بروز مشکلات روحی و روانی است.

تضعیف بیشتر سیستم عصبی مرکزی | مصرف همزمان ترامادول و الکل

ترامادول و الکل هریک به تنهایی سیستم عصبی افراد را تضعیف می‌کنند. در نتیجه مصرف همزمان این دو ماده منجر به ایجاد نشانه هایی مثل کاهش ضربان قلب، افت فشار خون و سطحی شدن تنفس شده و در نهایت به کاهش سطح هوشیاری، اغما و مرگ منجر می‌شود.

اختلال در سیستم تنفسی افراد

با مصرف همزمان ترامادول و الکل ، مراکز تنفسی در بصل النخاع سرکوب شده باعث می‌شود که تنفس سطحی شود. گاهی این شرایط برای طولانی مدت ادامه یافته و در نهایت منجر به بروز اختلالات تنفسی در افراد می‌گردد.

بیشتر شدن خطر مسمومیت و اوردوز

به دلیل اینکه مشروبات الکلی میزان جذب و نحوه متابولیسم داروی ترامادول را در بدن تغییر می‌دهند؛ احتمال اوردوز و مسمومیت بسیار بیشتر شده و افراد در نهایت هوشیاری خود را از دست می‌دهند. در واقع می‌توان گفت که تجربه چنین چیزی تقریبا اجتناب ناپذیر است. چرا که این دو ماده با یکدیگر تداخل داشته و چه افراد مطلع باشند و چه نباشند؛ دچار مشکل خواهند شد. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

ترک مصرف همزمان ترامادول و الکل

 

برای ترک مصرف همزمان ترامادول و الکل ، در واقع افراد باید به طور کلی خوردن مشروبات الکلی را کنار بگذارند. چرا که ممکن است در آنها قرص ترامادول بوده و افراد را دچار مشکل کند. در صورتی که افراد اینکار از روی قصد هم انجام دهند؛ بازهم اولین اشتباه، آخرین اشتباه بوده و ممکن است عوارض جبران ناپذیری را تجربه نمایند.

برای ترک مشروبات الکلی و یا ترک مصرف قرص ترامادول روش های مختلفی وجود دارد که بهتر است افراد در مورد آنها در ابتدا با یک متخصص مشورت کرده و در قدم بعدی برای ترک در خانه و یا کلینیک های ترک اعتیاد اقدام نمایند.

سخن پایانی

به طور کلی همه افراد از پیامدهای ناشی از مصرف مشروبات الکلی آگاه هستند. به همین دلیل بهتر است مصرف آن را به حداقل رسانده و در صورت امکان آن را ترک کنند. در مورد ترامادول نیز اگر متخصص آن را برای شما تجویز کرده است؛ حتما طبق دوز مشخص پیش رفته و از تداخلات دارویی آن نیز مطلع شوید. در این مورد حتما با یک متخصص نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مصرف همزمان ترامادول و الکل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مصرف همزمان ترامادول و الکل چه خطراتی دارد؟



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ماده مخدر دستمال یکی از مواد توهم زای صنعتی است که مصرف آن بسیار فراگیر شده و افراد زیادی به آن اعتیاد پیدا کرده اند. در واقع مصرف و یا اعتیاد به این ماده در بیشتر موارد به دلیل کمبود اطلاعات در این زمینه است. چرا که اطلاعات زیادی در مورد این ماده در دسترس نبوده و افراد به اشتباه در این مسیر قرار می‌گیرند. دستمال جزو دسته ای از مواد مخدر به نام  NPS است. این مواد به دستمال اضافه شده و منجر به توهم زایی آن می‌گردند.

این ماده علاوه بر دستمال می‌تواند با مواد دیگری قند، عطر و… نیز مورد استفاده قرار گیرد. حتی ممکن است از این ماده استفاده کنید و از آن مطلع نشوید. از این رو بهتر است برای جلوگیری از اعتیاد به این ماده، حتما اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کرده و از مشاور نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ماده مخدر دستمال می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ماده مخدر دستمال چیست؟

امروزه متاسفانه تمایل افراد به مصرف مواد مخدر صنعتی به دلیل تاثیر بیشتر آنها به طور چشمگیری افزایش یافته است. و در بیشتر موارد نیز شاهد مصرف جوانان و نوجوانان از این مواد هستیم. این ماده که دقیقا ظاهری مشابه با دستمال کاغذی دارد؛ از طریق پوست جذب شده و به وسیله گردش خون به مغز می‌رسد. مخدر دستمال ساختاری تقریبا مشابه با ماریجوانا داشته و به شکل های مختلفی تولید و عرضه می‌گردد.

بر اساس آزمایشاتی که در این زمینه انجام شده است؛ اثر تخریبی و توهم زایی این ماده نسبت به حشیش از 20 تا 80 درصد می‌تواند بدتر باشد. تنها تمایزی که این ماده با ماریجوانا و یا دیگر مواد دارد؛ این است که دسترسی به آن خیلی ساده نبوده و تقریبا ماده ارزانی نیز محسوب می‌شود. برای آشنایی بیشتر با انواع مواد توهم زا کلیک نمایید.

نشانه های اعتیاد به دستمال

از آنجایی که ماده مخدر دستمال یک کانابینوئید ساختگی و تا حدودی مانند حشیش می‌باشد؛ اثرات آن نیز بر بدن مشابه با این ماده است با این تفاوت که شدت بیشتری دارد. همچنین مدت زمان ماندگاری این ماده در بدن نیز با حشیش متفاوت است. پس فردی که از این ماده مصرف می‌کند؛ تقریبا نشانه هایی مشابه با گل از خود بروز می‌دهد اما با شدت کمتر. به همین دلیل تشخیص اعتیاد به این ماده کمی دشوار است و بهتر است افراد در این زمینه از متخصص کمک بگیرند.

روش مصرف ماده مخدر دستمال

شکل ظاهری ماده مخدر دستمال، مانند دستمال کاغذی در اندازه نیم سانت در نیم سانت به شکل مربع و مانند دستمال مرطوب است. همانطور که گفته شد این ماده از طریق پوست جذب می‌شود؛ اما قدرت تاثیرگذاری این ماده به قدری بالاست که حتی گفته می‌شود از طریق بوییدن نیز می‌تواند افراد را نشئه کند. روش دیگری که برای مصرف این ماده استفاده می‌شود؛ از طریق ترکیب آن با توتون سیگار و کشیدن آن است. گفته می‌شود که دستمال به شکل قرص و اسپری هم وجود داشته و در آینده ممکن است شاهد اشکالی مثل عطر و بخور نیز از این ماده، باشیم. برای آشنایی با علائم اعتیاد به حشیش کلیک نمایید.

پیامدهای ناشی از مصرف ماده مخدر دستمال

 

شاید در ابتدا اینطور به نظر برسد که ماده مخدر دستمال صرفا برای خوشگذرانی و تفریح در میهمانی ها استفاده شده؛ و نه تنها اعتیاد ایجاد نمی‌کند، بلکه عارضه خاصی هم ندارد در صورتی که همانطور که گفته شد؛ اثرات مخرب این ماده بسیار بیشتر از حشیش است و می‌تواند مشکلات زیادی را حتی بعد از ترک اعتیاد ایجاد نماید. برخی از عوارض کوتاه مدت مصرف این ماده شامل بالا رفتن تپش قلب، فراموشی، خشک شدن دهان، تحریک میل جنسی، توهم کاذب و… است. از طرفی اصلی ترین پیامد ناشی از مصرف این ماده در دراز مدت بی حالی و ضعف جسمانی است که بسیاری از افراد آن را درگیر آن شده اند.

چه افرادی بیشتر در معرض مصرف ماده مخدر دستمال هستند؟

با اینکه فروشندگان ماده مخدر دستمال را ماده ای لاکچری و بی ضرر معرفی می‌کنند؛ اما نسبتا هزینه کمی داشته و به همین دلیل جوانان برای خرید و امتحان کردن آن ترغیب می‌شوند. گفته می‌شود که به دلیل ظاهر این ماده، فروشندگان آن را به عنوان محصولی که برای سلامت پوست مفید است و آرایشی محسوب می‌شود؛ معرفی می‌کنند. به همین دلیل می‌توان گفت آمار استفاده از آن تقریبا در بین دختران بیشتر است.

شیوع مصرف کنندگان این ماده

آمار دقیقی در مورد میزان مصرف ماده مخدر دستمال در بین جوانان در دست نیست. اما تخمین زده می‌شود که نرخ استفاده از آن کمی از گل و مشتقات حشیش کمتر است. اما به هرحال به دلیل قیمت این ماده و ظاهر آن، همواره باید این ماده را به عنوان تهدیدی برای سلامت جوانان و جامعه به حساب آورد و در مورد آن اطلاع رسانی های لازم را انجام داد. چرا که استفاده از این ماده می‌تواند جوانان را در معرض خطر استفاده از دیگر مواد مخدر نیز قرار دهد.

ماده مخدر دستمال در ایران

استفاده از ماده مخدر دستمال در کشور ما نیز در حال افزایش است. با اینکه آمار دقیقی در مورد تولید و یا میزان عرضه آن وجود ندارد. اما با توجه به نشانه هایی که مصرف این ماده برای افراد ایجاد می‌کند؛ متخصصین چند مورد را تشخیص داده اند. این ماده به طور رسمی یکبار در سال 95 دیده شده و بعد از آن دیگه خبری مبتنی بر این موضوع ایجاد نشد.

ترک مصرف دستمال

 

به طور کلی مواد توهم زا بیشتر وابستگی روانی برای افراد ایجاد می‌کنند تا وابستگی جسمانی. از طرفی به این دلیل که اطلاعات غلطی در مورد مصرف آنها موجود است؛ افراد در مورد آنها زیاده روی کرده و ممکن است در معرض خطرات بیشتری قرار گیرند. اما خوشبختانه راه های مختلفی برای ترک اعتیاد به این ماده وجود داشته و خانواده ها می‌توانند در این زمینه به فرزند خود کمک کنند.

برای ترک این ماده، در بیشتر موارد نیاز به بستری شدن در کلینیک های ترک اعتیاد نیست. اما در خانه نیز باید مراقبت های لازم صورت گیرد. همچنین فرد باید تحت نظر یک پزشک و یک روانشناس باشد و به صورت مداوم وضعیت جسمانی و روانی خود را بررسی کند.

اگر در خانه شرایط ترک کردن مهیا نیست؛ بهتر است افراد به کلینیک مراجعه کرده و بستری شوند. همچنین در فرایند ترک این ماده نیز سم زدایی صورت می‌گیرد. اما نمی‌توان مدت زمان دقیقی را برای آن در نظر گرفت. برای آشنایی بیشتر با راه های ترک اعتیاد به مواد توهم زا کلیک نمایید.

سخن پایانی

با توجه به اثرات شدیدتر ماده مخدر دستمال، باید انتظار اعتیاد و وابستگی سخت تری را نیز داشته باشیم. از این رو خانواده ها باید بلافاصله بعد از اینکه متوجه نشانه های اعتیاد در فرزند خود شدند؛ او را مطلع کرده و حتما اقدامات لازم را به موقع انجام دهند. همچنین برای انتخاب روش مناسب ترک اعتیاد نیز از یک مشاور کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه ماده مخدر دستمال می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ماده مخدر دستمال 



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آماده کردن بچه کلاس اول و شروع کردن سال تحصیلی برای آنها با کمی چالش همراه است. چرا که آنان هیچ ایده ای در مورد فضای مدرسه و اینکه چه اتفاقی قرار است برایشان بیوفتد؛ ندارند. از این رو بهتر است از پیش برای این موضوع آنها آماده کرده و کمک کنید تا راحت تر با شرایط جدید خود کنار بیایند. البته که بعد از مدتی به مدرسه علاقه مند شده و خودشان تمایل دارند تا در این محیط باشند. اما در ابتدا ممکن است شاهد بی قراری کردن و یا مضطرب شدن آنها باشیم. از این رو بهتر است علاوه بر آنها خودمان را نیز برای شرایط احتمالی آماده نماییم. و.الدین می‌توانند در این زمینه از یک روانشناس نیز کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آماده کردن بچه کلاس اول می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

آماده کردن بچه کلاس اول چگونه است؟

 

کودکانی که قرار است برای اولین بار به مدرسه بروند؛ احتمالا دو واکنش از خود نشان می‌دهند. آنها یا برای آن هیجان داشته و با والدین خود همکاری می‌کنند یا از اینکار امتناع کرده و واکنش های عجیب از خود نشان می‌دهند. این واکنش ها کاملا بستگی به روش آمادگی دادن والدین به آنها در مورد مدرسه دارد. اگر والدین به درستی در این مورد به فرزندان خود توضیح داده و آنها را از لحاظ ذهنی آماده کنند؛ کودکان نیز برای رفتن به کلاس اول مشکلی نخواهند داشت. اما اگر آنها را از مدرسه ترسانده و یا به طور کلی در این مورد با آنها حرف نزنند؛ آنان هم احتمالا در روزهای اول مدرسه دچار دشواری هایی خواهند شد.

در نهایت توصیه می‌شود که والدین در این مورد بی تفاوت نبوده و حتما اقدامات لازم را انجام دهند. برخی از راهکارهایی که والدین می‌توانند از آنها برای آماده کردن کودک خود استفاده نمایند؛ شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از اقدامات روز اول مدرسه کلیک نمایید.

ایجاد کردن حس مثبت در کودک

یکی از اولین اقداماتی که والدین باید در مورد به مدرسه رفتن کودک انجام دهند؛ این است که در آنها احساسات مثبتی ایجاد نمایند. منظور از احساسات مثبت؛ ایجاد شور و شوق برای حضور در مکانی جدید و حتی دوست پیدا کردن است. شاید فکر کردن به این موضوع تا حدی کودکان را دچار اضطراب نماید؛ اما زمانی که والدین به طور مکرر در این مورد با شور و اشتیاق صحبت کنند؛ این مشکل برطرف می‌شود.

عادت دادن کودک به قوانین و زمانبندی |آماده کردن بچه کلاس اول

از آنجایی که در محیط مدرسه کودکان موظف به رعایت کردن قوانین مختلف و زمانبندی خاصی هستند؛ بهتر است پیش از حضور آنها در این مکان آنها را برای این موضوعات آماده کنید. برای مثال صبح ها اجازه ندهید تا بیش از حد بخوابند و یا برای خوراکی و غذا خوردن آنها زمان مشخصی را در نظر بگیرید. آموزش نظم به انضباط به آنها در خانه می‌تواند در مورد احترام گذاشتن به قوانین مدرسه نیز کمک کننده باشد.

تقویت کردن مهارت های مختلف در او

برخی از مهارت هایی که احتمالا در مدرسه بسیار به کار خواهند آمد؛ شامل مهارت گوش کردن، دست ورزی، صحبت کردن و… است. از این برای آماده کردن بچه کلاس اول، پیش از ورود او به مدرسه، برایش کتاب خوانده، در مورد مسائل مختلف با او صحبت کرده و اجازه مشارکت دهید و دایره لغات او را افزایش دهید.

منظور از مهارت دست ورزی تقویت عضلات دست و انگشتان در کودکان است. چرا که آنان باید در این دوران مشق نوشتن را آغاز کرده و همچنین قادر به ساختن و بازی کردن باشند. استفاده از خمیر یا گل بازی و انجام برخی از حرکات می‌تواند در این مورد موثر باشد.

تمرکز بیشتر روی درس ریاضی | آماده کردن بچه کلاس اول

اگر کودک پیش از رفتن به مدرسه، به پیش دبستانی رفته باشد؛ احتمالا با مفاهیم پایه ای ریاضی آشنایی دارد. با ورود به کلاس اول این موضوعات جدی تر شده و کودک باید برای آنها خود را آماده کند. چرا که معمولا کودکان علاقه ای به درس ریاضی نداشته و در آن ضعف دارند. از این رو بهتر است تمرکز بیشتری روی این درس نسبت به دروس دیگر داشته باشید و در این زمینه به آنها کمک کنید.

معمولا والدین همراهی کردن با کودک در درس ریاضی را با فشار آوردن به او آغاز می‌کنند و به همین دلیل است کودکان از همان ابتدای کار از این درس زده می‌شوند. اما بهتر است قدم به قدم با او پیش رفته و او را برای این درس مشتاق کنید.

شروع کتاب خواندن برای آنها

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ کتاب خواندن برای کودکان پیش از ورود آنها به مدرسه می‌تواند در مهارت گوش کردن و حتی صحبت کردن آنها بسیار موثر بوده و تاثیرات زیادی در میزان هوش آنها داشته باشد. با شروع سال تحصیلی برای او کتاب هایی متناسب با سنش خریده و بخوانید تا او نیز برای اینکار مشتاق تر شود. در واقع با اینکار کتاب خواندن برای او تبدیل به یک عادت مفید روزانه شده و بعد از مدتی خودش تلاش می‌کند تا کتاب هایش را بخواند. برای اطلاع از راه های آموزش الفبا قبل از مدرسه کلیک نمایید.

برای یادگیری بهتر از مهارت های دیداری کودک کمک بگیرید | آماده کردن بچه کلاس اول

یکی دیگر اقدامات لازم برای آماده کردن بچه کلاس اول ، تقویت مهارت های دیداری کودک است. از آنجایی که آنان در این سنین هنوز نمی‌توانند به خوبی بخوانند و بنویسند؛ به مهارت های دیداری بیش از هرچیز نیاز دارند. از طرفی آنان باید از این سنین یاد بگیرند تا به جزئیات نیز دقت کرده و هوش تصویری خود را تقویت نمایند. برای اینکار می‌توانید روی کارت های رنگی نام وسایل خانه را نوشته و روی آنها بچسبانید. حتی گاهی آنها را جابجا کنید تا متوجه شوید که کودکان متوجه این موضوع می‌شوند یا خیر.

آموزش خواندن ساعت به آنها

برای آماده کردن بچه کلاس اول آموزش خواندن ساعت نیز می‌تواند بسیار کارآمد باشد. چرا که برای حضور در مدرسه، زمان اهمیت زیادی داشته و کودکان باید اهمیت زمان و ساعت را از همین دوران یاد بگیرند. می‌توانید با استفاده از مقوا، چسب و وسایل ابتدایی یک ساعت درست کرده و به وسیله آن مفهوم ثانیه، دقیقه و ساعت را برالکی کودک توضیح دهید. اینکار نباید بیش از حد سخت و یا کسل کننده باشد. بلکه بهتر است آن را با بازی و خوشگذرانی همراه کنید.

نکته هایی برای شب قبل از باز شدن مدرسه

 

بعد از انجام این اقدامات در دراز مدت، شب قبل از شروع مدرسه ها نیز بهتر است نکاتی را رعایت کنید. در چنین شبی احتمالا کودکان مضطرب شده و شاید حتی به دنبال بهانه باشند تا به مدرسه نروند. اما با رعایت کردن این نکات می‌توانید از این موضوع جلوگیری نمایید. برای جلوگیری از بروز مدرسه نرفتن بچه ها کلیک نمایید.

✨بهتر است در این زمان به کودک شام سبک داده و او را زود بخوابانید.

✨حتما برای زنگ تفریح های او خوراکی و میان وعده گذاشته و مطمئن شوید که او گرسنه نمی‌ماند.

✨به کودک در مورد اتفاقاتی که قرار است فردا در مدرسه برایش بیوفتد توضیح داده و حتی زمان شروع و پایان کلاس ها را نیز بگویید تا احساس سردرگمی نکند.

✨اسم و یک شماره تلفن را همراه او قرار داده و به طور کلی با کادر مدرسه در ارتباط باشید.

✨به او اطمینان دهید که هر زمان که بخواهد شما در دسترس خواهید بود پس نیازی به نگرانی وجود ندارد.

سخن پایانی

در مورد آماده کردن بچه کلاس اول ، به طور کلی همه تلاش خود را بکنید که خاطره خوبی از مدرسه در ذهن او بماند. چرا که این اولین مواجه او با چنین فضایی است و در صورتی که به خوبی پیش نرود؛ می‌تواند استرس و اضطراب زیادی را حتی در مقاطع بعدی برای او ایجاد نماید. پس از اقداماتی که در بالا به آنها اشاره شد، استفاده کرده و حتما از یک روانشناس نیز در این زمینه کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آماده کردن بچه کلاس اول می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: چگونه بچه کلاس اول را آماده کنیم؟



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ترس از شوهر و یا حتی ترس از مردان زندگی بسیاری از دختران را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بسیاری از زنان حتی با وجود اینکه ازدواج هم می‌کنند؛ اما بازهم این ترس را داشته و بر همین اساس با همسر خود رفتار می‌کنند. اما رفتار کردن با همسر با وجود ترس، مشکلات زیادی را برای خود افراد و رابطه آنها ایجاد می‌کند. البته که همیشه هم این ترس بی دلیل نبوده و گاهی باید به زنان حق داد که از شوهر خود بترسند و یا به طور کلی تمایلی به ازدواج نداشته باشند. ریشه های این ترس قابل شناسایی است و به کمک روانشناس شما می توانید قدرت تان برای روبرو شدن با این ترس را به دست بیاورید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ترس از شوهر به عنوان همسر یا ترس از شوهرکردن؟

در مورد ترس از شوهر با دو موضوع مختلف روبرو هستیم. ترسیدن از شوهری که همسر ماست و یا ترس از شوهر کردن و امتناع از ازدواج هرکدام شرایط متفاوتی را برای ما در زندگی ایجاد می‌کنند. البته که این دو تقریبا دلایل مشابهی دارند. اما در صورتی که فردی پیش از ازدواج از شوهر کردن و یا مردان بترسد؛ بعد از ازدواج نیز این ترس در او باقی مانده و همچنان از همسر خود نیز دچار هراس خواهد شد. معمولا چنین ترسی در بیشتر موارد ریشه در کودکی و رفتارهای پدر دارد. اما می‌توان تا حدی بر آن غلبه کرده و این مشکل را برطرف نمود. برای اطلاع از دلایل غیرتی بودن شوهر کلیک نمایید.

نشانه های رفتاری افرادی که ترس از شوهر دارند

 

زنانی که ترس از شوهر خود دارند؛ نشانه هایی از خود بروز می‌دهند؛ که به راحتی می‌توان به این موضوع پی برد. از طرفی دقت کردن به این نشانه ها باعث می‌شود که زودتر این موضوع را در خود و یا دیگری شناسایی کرده و کمک بگیریم. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از نشانه های رفتاری شوهر بد اخلاق کلیک نمایید.

  • به دنبال تایید همسر خود هستند
  • وابستگی زیادی به همسر داشته و همواره به دنبال او هستند
  • کنترلگری
  • بی اعتماد شدن
  • خود را لایق شوهرشان نمی‌دانند
  • افراد نامناسبی را برای رابطه انتخاب می‌کنند

علت بروز ترس از شوهر

اما ترس از شوهر یا به طور کلی ترسیدن از مردان به چه دلیل بروز می‌کند؟ قبل تر گفتیم که یکی از دلایل اصلی این موضوع ریشه در کودکی افراد و رابطه آنها با پدرشان دارد. اما دلایل دیگر نیز در این مورد دخیل هستند. در این قسمت به توضیح برخی از آنها خواهیم پرداخت.

داشتن خاطرات بد

یکی از اصلی ترین دلایل ترس از شوهر خاطرات بدی است که یک زن از مردان و یا حتی شوهرش دارد. زنانی که در گذشته تجربه خشونت به هر شکلی را داشته اند و یا مورد بدرفتاری قرار گرفته اند؛ بیشتر چنین موضوعی را تجربه می‌کنند. برای اطلاع از نحوه برخورد با شوهر بد دهن کلیک نمایید.

تجارب اطرافیان در این مورد

حتی گاهی این تجربیات اطرافیان است که زنان را دچار ترس از شوهر می‌کند. برای مثال وقتی فرد در اطرافیانش شاهد بروز خشونت و جدایی میان زوجین است و یا مردی که رفتار بدی با همسرش دارد؛ بیشتر احتمال دارد که از مردان بترسد و یا به طور کلی تمایل خود را به ازدواج کردن از دست بدهد.

کمبود اعتماد به نفس

دلیل بروز بسیاری از ترس های ما عدم اعتماد به نفس در ماست. زمانی که زن تصور کند که از همسرش در موقعیت پایین تری قرار دارد؛ از او ترسیده و یا نمی‌تواند ارتباط درستی با او داشته باشد.

عدم فضای امن برای بیان کردن مسائل

نبود فضایی امن برای صحبت کردن در مورد مسائل مختلف نیز دلیل دیگری برای ترس از شوهر است. زوجین باید بتوانند با یکدیگر در مورد مسائل و مشکلات شان صحبت کنند. حتی این ترس خود را نیز مطرح کنند. در غیر این صورت این احساس تشدید شده و روز به روز فاصله میان آنها بیشتر خواهد شد.

اعتیاد همسر

از آنجایی که بسیار احتمال دارد که مردان تحت تاثیر توهم ناشی از اعتیاد دست به کارهای عجیب و خطرناکی بزنند؛ در چنین شرایطی زن بیشتر دچار ترس از شوهر خواهد شد. چرا که همواره خود را در معرض خطرات جانی دانسته و فشار زیادی را تحمل می‌کند.

دست به زن داشتن

برخی از مردان دست به زن داشته و به بهانه های مختلفی همسر خود را کتک می‌کنند. طبیعتا در این شرایط زنان دچار ترس از شوهر شده و هیچگاه جرئت نمی‌کنند که اعتراض خود را بیان کنند. برای اطلاع از پیامدهای کتک زدن همسر کلیک نمایید.

پیامدهای ناشی از ترس از شوهر

اما باید تا جایی که امکان دارد دلیل این احساس را پیدا کرده و آن را از بین برد. چرا که در صورت ادامه یافتن و یا حتی شدت گرفتن ترس از شوهر در زنان، زوجین نباید انتطار داشته باشند تا رابطه خوبی را تجربه کنند. چرا که در این حالت کاملا صمیمیت میان آنها از بین رفته و حتی گاها دیگر هیچ احترامی نیز وجود ندارد. در واقع این ترس زمینه ساز بسیاری از مشکلات دیگر در میان زوجین خواهد بود. چرا که در مواردی مردان نیز از وجود این احساس سواستفاده کرده و زن را به طور کامل تحت سلطه خود درمی‌آورند.

برای مقابله با ترس از شوهر چه باید کرد؟

 

با اینکه باید ترس از شوهر را به صورت ریشه ای درمان کرد؛ اما راهکارهایی برای کنترل این موضوع نیز وجود دارد. زنان می‌توانند به تنهایی و یا حتی با همسر بر این مشکل غلبه کنند. برخی از راهکارهای پیشنهادی در این مورد شامل موارد زیر هستند.

کمک گرفتن از مشاور

یکی از اولین اقداماتی که افراد باید در زمینه ترس از شوهر انجام دهند؛ کمک گرفتن از روانشناس است. پیشنهاد می‌شود که هر دو نفر با یکدیگر اینکار را انجام داده و در راستای بهبود رابطه خود تلاش کنند. البته که با وجود درمان شدن این ترس در وجود زنان، قطعا مشکلات تا حد زیادی کمتر می‌شوند.

تقویت اعتماد به نفس

زنان باید روی اعتماد به نفس و خودباوری خود کار کرده اصلا خود را دست کم نگیرند. وجود آنها به تنهایی کافی و باارزش است و لزومی برای ترسیدن وجود ندارد. زمانی که این تبدیل به باور آنها شود؛ ترس از شوهر نیز از بین می‌رود.

خارج شدن از رابطه

در صورتی که این ترس منجر به شکل گیری یک رابطه سمی میان شما و همسرتان شده است و در واقع جای خود را به علاقه داده؛ بهتر است که از چنین رابطه ای خارج شوید. با اینکه انجام چنین کاری دشوار است و ممکن است با پیامدهایی همراه باشد. اما ماندن در یک رابطه با وجود ترس، کاملا به ضرر شما خواهد بود و باعث آسیب های بیشتری می‌گردد.

سخن پایانی

احتمالا برای شما هم پیش آمده که در مورد چنین احساسی با دیگران صحبت کرده و تلاش کردید تا کمک بگیرید؛ اما هیچکس شما را جدی نگرفته است. اما باید بگوییم که ترس از شوهر کاملا واقعی است و شما در این مورد تنها نیستید. تنها بهتر است در این زمینه از یک متخصص کمک گرفته و به موقع در این زمینه اقدام نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ترس از شوهر و مردان



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه شامل انواع مختلفی از مهارت ها هستند که برای مستقل شدن و حضور کودک در چنین فضایی ضروری بوده و می‌توان به شکل های مختلفی آن‌ها را به کودک آموزش داد. با اینکه به مرور، کودک به حضور در این محیط عادت کرده و حتی بسیاری از مهارت‌ها را خودش به صورت خودجوش می‌آموزد؛ اما به هر حال والدین نباید از کنار این موضوع بی توجه رد شوند. وقتی کودک با مهارت‌های کافی در مدرسه حضور یابد؛ اعتماد به نفسش بیشتر شده و استرس و اضطراب کمتری را تجربه می‌نماید. والدین به راحتی می توانند با کمک روانشناس به وظایف شان عمل کنند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه کدام اند؟

 

فراموش نکنید که مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه ، کارهای عجیب و سختی نیستند و یا حتی نباید در مورد آنها به کودک فشار وارد کرد. این مهارت تنها محدود به انجام کارهای ابتدایی و گاها شخصی هستند که برای حضور در مدرسه ضروری است. اگر کودکان از این موضوعات مطلع نباشند و به مدرسه بروند؛ بسیار احتمال دارد که مورد تمسخر واقع شده و یا مورد قلدری قرار گیرند.

از طرفی خودشان نیز دچار سردرگمی و گیجی می‌شوند. حضور در پیش دبستانی قبل از رفتن به کلاس اول و صحبت در این مورد به صورت مستقیم و غیر مستقیم می‌توانند موثر باشند. در ادامه بیشتر در مورد انواع راهکارهای عملی در این زمینه توضیح خواهیم داد. برای جلوگیری از بروز استرس مدرسه کلیک نمایید.

توانایی استفاده از سرویس بهداشتی

یکی از اولین مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه ، توانایی استفاده از سرویس بهداشتی به تنهایی است. تا پیش از مدرسه معمولا شاهد این موضوع هستیم که کودکان برای رفتن به دستشویی از والدین خود کمک می‌گیرند. این موضوع بیشتر برای لباس پوشیدن و یا حتی شستن دست‌هاست. اما یک کودک سالم که قرار است به مدرسه برود؛ باید قادر باشد تا در مدرسه به دستشویی رفته و نظافت شخصی خود را رعایت نماید.

غذا خوردن و لباس پوشیدن به تنهایی از مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه

در این سن کودک باید بتواند تا به تنهایی غذا بخورد و یا لباس های خود را عوض کند. با اینکه شاید در مدرسه موقعیتی پیش نیاید که نیاز به لباس عوض کردن باشد؛ اما به هر حال این کار یک موضوع اصلی بوده و پیش زمینه بسیاری از مهارت دیگر است. برای مثال شاهد این موضوع هستیم که کودکان در سنین پیش دبستان یا حتی دبستان نمی‌توانند به تنهایی کفش بپوشند و یا بند کفش خود را ببندند. برای آشنایی با شرایط روز اول مدرسه برای کودکان کلیک نمایید.

شمردن اعداد

کودک پیش از ورود به مدرسه، حتی در صورت نرفتن به مهدکودک و پیش دبستانی باید با مفاهیم اعداد آشنا شده و کاربرد آن‌ها را تا حدودی بداند. در واقع او باید بتواند تا حداقل وسایل خود را شمرده و یا برای مثال ساعت را بخواند.

آشنایی نسبی به حروف و کلمات ساده | مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه

امروزه بسیاری از والدین پیش از شروع مدرسه، حروف الفبا را به فرزند خود آموزش داده و حتی خواندن و نوشتن را با آنها تمرین می‌کنند. اما حتی در غیر اینصورت، کودکان باید تا حدی با حروف و کلمات ساده آشنا باشند. این موضوع روی نحوه صحبت کردن آنها و یا حتی مهارت گوش دادن شان نیز تاثیر خواهد داشت.

آشنا شدن با نام خانوادگی و آدرس خانه

یکی دیگر از مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه ، آشنا شدن با نام خانوادگی خود و آدرس خانه در کودک است. در واقع کودک باید به نام خانوادگی خود عادت کند تا در صورتی که او را صدا کردند؛ برگشته و پاسخ دهد. همچنین اطلاع از آدرس نیز به کودک کمک می‌کند تا در صورت گم شدن و یا دیر کردن والدین، بتواند به خانه برگردد. والدین می‌توانند برای اطمینان در برگه ای نام و آدرس کودک را همراه او قرار دهند. برای جلوگیری از بروز مدرسه نرفتن بچه ها کلیک نمایید.

کنترل کردن احساسات و هیجانات | مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه

با حضور در مدرسه، کودک احتمالا با چالش ها و اتفاقاتی روبرو می‌شود که باید بتواند از پس آنها برآمده و بدون کمک خواستن از دیگران آنها را پشت سر بگذارد. برای اینکار باید قادر باشد که احساسات و هیجانات خود را کنترل کرده و آنها را بشناسد. با یادگیری این مهارت، دیگر اولین واکنش کودک به مسائل، گریه کردن نخواهد بود.

شناختن رنگ ها و اشکال هندسی

شناختن رنگ های مختلف و اشکال هندسی نیز یکی دیگر از مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه است. چرا که در این  سنین معمولا همه چیز برای کودکان رنگی بوده و شکل ها متفاوتی دارد. از این رو بهتر است کودک تا حدی آنها را بشناسد. این موضوع در تقویت هوش فضایی آنها و یادگیری درس ریاضی یا هنر موثر خواهد بود.

توانایی گرفتن مداد در دست | مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه

احتمالا تا قبل از ورود به مدرسه کودک تلاشی برای نوشتن چیزی نکرده است و یا اینکار را برای طولانی مدت انجام نداده. از این رو والدین باید روی مهارت دست ورزی آنها کار کرده و عضلات دست و انگشتان آنها را تقویت نمایند. کودک باید قادر باشد که حروف را به درستی نوشته و نقاشی کند. برای اطلاع از چگونگی فرستادن کودک به مهدکودک کلیک نمایید.

کسب مهارت های اجتماعی و افزایش اعتماد به نفس

در مورد مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه هیچ چیز مهم تر از کسب مهارت های اجتماعی و افزایش اعتماد به نفس نیست. کودک باید قادر باشد تا در مدرسه با دیگران صحبت کرده، سوالاتش را بپرسد و دوست پیدا کند. این موضوعات همگی به اعتماد به نفس نیاز دارند که بهتر است قبل از ورود به مدرسه در آنها ایجاد شود.

توانایی شرکت در گروه

احتمالا در مدرسه کودک مجبور خواهد شد تا در فعالیت های گروهی مختلفی شرکت نماید. در این شرایط او باید به اندازه کافی مسئولیت پذیر بوده و ایده پردازی کند.

برخی دیگر از مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه

 

اگر بخواهیم مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه را در چند دسته بندی مختلف قرار دهیم؛ می‌توانیم به شکل زیر اینکار را انجام دهیم.

آموزش بصری: آموزش های بصری می‌توانند به وسیله بازی های مختلف مثل بازی اعداد در گردش به دور شهر، نقطه بازی، تلفن بازی، شمردن همه چیز و… انجام شوند.

آموزش های جسمانی: برای آموزش مهارت های جسمانی نیز می‌توانید از تمرین هایی مثل شمارش و چیدن وسایل خانگی، جستجو به دنبال اشکال هندسی، بازی کردن با پازل های شکلی و آجره ها، ساختن کتاب، بازی اعداد با عصرانه و بازی های الگویی انجام شود

آموزش شنوایی: برای اینکه شنوایی کودک را تقویت نمایید؛ با او سرود و شعر بخوانید و یا تلاش کنید تا از روی یک دستور عمل کیک یا غذایی درست کنید.

سخن پایانی

برخی از والدین برای آموزش مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه، فشار زیادی به فرزند خود وارد می‌کنند؛ به شکلی که او دیگر تمایل خود را برای مدرسه رفتن از دست می‌دهد. اما تمرین کردن این مهارت ها باید برای کودک مانند بازی و تفریح کردن باشد. از این رو در این زمینه حتما اطلاعات لازم را کسب کرده و از یک مشاور نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مطرح کردن ازدواج با خانواده و صحبت در این مورد معمولا برای فرزندان دشوار است. البته که امروزه جوانان ارتباط صمیمی تری با والدین خود داشته و حتی از زمان آشنایی نیز والدین خود را در جریان همه چیز قرار می‌دهند. اما به طور کلی زمانی که همه چیز قرار است جدی شود و یا خانواده ها با یکدیگر آشنا شوند؛ مطرح کردن آن کمی سخت است. فرزندان معمولا از اینکار خجالت کشیده و یا حتی از واکنش والدین خود می‌ترسند. از طرفی تجربه این احساسات طبیعی است و موضوع نگران کننده‌ای در این مورد وجود ندارد. اما بهتر است فرزندان خود را برای آن آماده کرده و روش درست اینکار را بیاموزند. در این زمینه حتی می‌توانند با یک روانشناس نیز مشورت نمایند. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مطرح کردن ازدواج با خانواده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مطرح کردن ازدواج با خانواده چگونه است؟

 

همه دختر و پسرها احتمالا روزی در این موقعیت قرار می‌گیرند که بخواهند در مورد ازدواج تصمیم گیری کرده و آن را با والدین خود مطرح کنند. اما چگونگی انجام اینکار می‌تواند واکنش والدین را تغییر می‌دهد. در واقع فرزندان اگر می‌خواهند به هدف خود برسند؛ باید درخواست خود را به شکل درستی بیان کنند و برای شرایط احتمالی نیز آماده باشند.

دختران باید خانواده خود را برای جلسه خواستگاری آماده کرده و پسران نیز باید برای مواجهه با خانواده دختر و یا حتی پیشنهاد ازدواج با خانواده خود صحبت کنند. در ادامه راهکارهای عملی را بیان خواهیم کرد که هم دختران و هم پسران می‌توانند از آنها استفاده کنند. برای آشنایی بیشتر با نقش خانواده در ازدواج کلیک نمایید.

تشخیص نوع خانواده

یکی از موضوعاتی که در مورد مطرح کردن ازدواج با خانواده اهمیت پیدا می‌کند؛ این است که با روحیات خانواده خود آشنا شده و شناخت درستی از آنها داشته باشید. معمولا خانواده ها در این مورد به دو دسته تقسیم می‌شوند. یا به راحتی این موضوع را پذیرفته به فرزند خود کمک می‌کنند و یا مخالفت شدید کرده و به طور کلی مانع می‌شوند. که در این شرایط باید از دلیل مخالفت آنها مطلع شد.

در نظر گرفتن سن و شرایط خانوادگی تان

قبل از مطرح کردن ازدواج با خانواده ، سن و شرایط خانوادگی خود را در نظر داشته باشید. اگر سن تان پایین است؛ طبیعی است که خانواده مخالف ازدواج شما باشد. یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه کنید این است که آیا خانواده آمادگی لازم برای ازدواج شما را دارد! این موضوع هم از نظر مالی و هم روانی اهمیت دارد. برای اطلاع از سن مناسب ازدواج کلیک نمایید.

روش هایی برای مطرح کردن ازدواج با خانواده

 

بعد از اینکه به مواردی که در بالا به آنها اشاره شد؛ فکر کردید؛ به این نتیجه رسیدید که مطرح کردن ازدواج با خانواده هنوز هم درست است؛ می‌توانید از روش هایی برای مطرح کردن این موضوع استفاده نمایید. در این قسمت به توضیح این روش ها پرداخته ایم.

پرهیز از خودخواه بودن

در مورد مطرح کردن ازدواج با خانواده طرف مقابل خود را نیز در نظر گرفته و خودخواه نباشید. شاید زمانی که شما اینکار را انجام می‌دهید؛ طرف مقابل آمادگی ازدواج را نداشته و در معذوریت قرار گیرد. از این رو در ابتدا از طرف مقابل خود مطمئن شوید.

پنهانکاری نکنید | مطرح کردن ازدواج با خانواده

یکی از اصلی ترین اقداماتی که باید در مطرح کردن ازدواج با خانواده انجام دهید؛ این است که چیزی را از آنها پنهان نکنید. سعی کنید صادقانه همه چیز را توضیح داده و پنهانکاری نکنید. برخی از جوانان که به طور کلی حتی در مورد ازدواج شان نیز با خانواده مشورت نکرده و کاملا خودسرانه عمل می‌کنند. اما حتما با خانواده خود پیش از هر تصمیمی، مشورت کنید. برای آشنایی بیشتر با روانشناسی ازدواج کلیک نمایید.

خودتان را برای احتمالات مختلف آماده کنید

خانواده ممکن است هر واکنشی از خود نشان دهد. از این رو باید خود را برای شرایط مختلف آماده کنید. همچنین از این موضوع اطمینان حاصل کنید که خودتان نیز شرایط شروع زندگی مشترک و ازدواج کردن را دارید.

سوالاتی که ممکن است در این زمان از شما پرسیده شود

برخی از سوالاتی که معمولا والدین بلافاصله بعد از مطرح کردن موضوع ازدواج می‌پرسند؛ شامل موارد زیر هستند.

کجا باهم آشنا شدید؟

  • از کی همدیگرو می‌شناسید؟
  • چند سالشه؟
  • چی خونده؟ و تا چه مقطعی؟
  • اهل کجاست؟
  • شغل و تحصیلات والدینش چیه؟
  • خواهر و برادر هم داره؟
  • اخلاق هاش چطوره؟
  • چه شکلیه؟

انتخاب فرد مناسب در خانواده برای مطرح کردن | مطرح کردن ازدواج با خانواده

اگر صحبت کردن به طور کلی با خانواده برایتان دشوار است؛ فردی که با او احساس راحتی بیشتری دارید را انتخاب کرده و این موضوع را با او مطرح کنید. در واقع از او کمک بگیرید تا او با اعضای دیگر نیز صحبت کند.

زمان و مکان مناسبی را انتخاب کنید

برای مطرح کردن ازدواج با خانواده ، زمان و مکان مناسبی را انتخاب کنید. وقتی در شرایط مناسبی این موضوع را با آنها مطرح نمایید؛ بیشتر احتمال دارد که با شما موافقت کرده و یا با شما همراهی کنند.

تمرین کنید و خجالت نکشید | مطرح کردن ازدواج با خانواده

حتی می‌توانید در صورت خجالت کشیدن، اینکار را چند بار جلوی آینه و یا با دوستان تان تمرین کنید. البته که احساس شرم برای صحبت کردن در این مورد تا حدی طبیعی است. اما در نهایت باید از پس اینکار برآیید و آن را انجام دهید.

در صورت مخالفت خانواده چه کنیم؟

بعد از مطرح کردن ازدواج با خانواده باید خودتان را برای مخالفت نیز آماده کنید. در چنین شرایطی پافشاری و یا حتی لجبازی کردن کار درستی نیست. فراموش نکنید که خانواده ها تجربیات بیشتری نسبت به شما داشته و حتما دلیل قانع کننده ای برای مخالفت دارند. بسیاری از افراد در این شرایط از روی هیجان تصمیم می‌گیرند که به دور از چشم خانواده ها و یا با اصرار زیاد با یکدیگر ازدواج کنند که باید بگوییم، اصلا آینده روشنی در انتظار آنها نیست.

واکنش والدین باید چطور باشد؟

اما اگر به عنوان والدین در حال مطالعه این مقاله هستید؛ باید بگوییم که شما هم باید خود را برای روزی که فرزندتان در مورد ازدواج با شما صحبت کند؛ آماده کنید. واکنش شما بسیار تعیین کننده بوده و می‌توانند آینده فرزندان تان را به طور کلی تغییر دهد. بهتر است به فرد مورد علاقه فرزندتان این فرصت را بدهید که او را ملاقات کرده و حتی با او صحبت کنید. شاید شما هم از او خوشتان آماده با فرزندتان همسو شدید. در غیر اینصورت، مستقیما نظر خود را به فرزندتان بگویید و او را راهنمایی کنید.

سخن پایانی

مطرح کردن ازدواج با خانواده کار آسانی نیست و خود خانواده نیز این موضوع را درک می‌کند. اما چگونگی بیان کردن آن نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. از این رو حتما خود را برای شرایط مختلف آماده کرده و سعی کنید تا ارتباط نزدیک تری با خانواده برقرار کنید. از طرفی حتما پیش از اینکار با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مطرح کردن ازدواج با خانواده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مطرح کردن ازدواج با خانواده



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اعتیاد به عشق یا حتی اعتیاد به یک شخص برخلاف آنچه که تصور می‌کنید؛ بسیار آسیب زا است. در واقع افراد تصور می‌کنند که بسیار رمانتیک است که یک نفر به آنها معتاد باشد و یا به صورت افراطی دوست داشتن را تجربه کنند. اما این مشکلاتی را برای هر دو نفر به وجود می‌آورد. از طرفی کسانی نیز وجود دارند که خود مستعد این موضوع بوده و به دوست داشتن و دادن این حس به دیگران معتاد هستند. در واقع تصور می‌کنند که معنای زندگی در همین است و به همین دلیل تنها به دنبال فردی هستند تا او را دوست بدارند؛ اما ملاک‌های دیگری برای وارد کردن یک نفر دیگر به زندگی خود ندارد. از این رو برای اینکه از این موضوع جلوگیری نمایید؛ بهتر است از یک روانشناس کمک دریافت کنید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به عشق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اعتیاد به عشق یا اعتیاد به یک شخص؟

اعتیاد به عشق به این معنی است که یک نفر در عشق و دوست داشتن فردی دیگر به قدری غرق شود که کاملا فردیت خود را فراموش کرده و به انجام کارهای مخرب روی بیاورد. اما معتاد بودن به عشق با اعتیاد به یک شخص کمی متفاوت هستند. برای مثال فردی که معتاد به عشق است یک شخص را مانند یک بت برای خود در نظر گرفته و تصور می‌کند تا تمام ویژگی های مثبت و خوبی ها در او جمع شده است.

اصطلاح کور شدن از عشق در چنین موقعیتی معنا پیدا می‌کند که یک نفر به قدر در عشق و دوست داشتن یک غرق می‌شود که دیگر نمی‌تواند بدی های او را ببیند. در ادامه به بررسی جنبه های مختلف این موضوع خواهیم پرداخت. برای آشنایی با نشانه های عشق اشتباه کلیک نمایید.

نشانه های اعتیاد به عشق

 

در ابتدا باید نشانه های اعتیاد به عشق را در خود و یا دیگری تشخیص دهیم. این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چرا که در صورت تشخیص این اختلال باید اقداماتی در این راستا انجام دهیم. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند.

  • نیاز به تایید شدن از طرف دیگران دارند
  • توجه و تمرکز آنها بیشتر بر محبت کردن به دیگران است تا خودشان
  • کنترلگر هستند
  • علایق دیگری را به علایق خود ارجحیت می‌دهند
  • احساسات دیگری را بهتر از احساسات خود ترجیح می‌دهند
  • بعد از پایان یک رابطه، سریعا رابطه دیگری را آغاز می‌کنند
  • در پایان دادن به روابط مشکل دارند
  • زمانی که از شریک عاطفی خود فاصله می‌گیرند؛ دچار احساس گناه می‌شوند
  • خشم منفعلانه دارند

پیامدهای ناشی از اعتیاد به یک شخص

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ برخلاف آنچه که تصور می‌شود، اعتیاد به عشق اصلا موضوع مفیدی در یک رابطه نبوده و پیامدهای زیادی را برای هر دو نفز ایجاد می‌کند. برخی از این مشکلات شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی با شرایط عشق یک طرفه کلیک نمایید.

?افراد را دچار پرخاشگری و خشونت می‌کند.

?اعتماد به نفس افراد را گرفته و آنان در معرض ابتلا به بیماری های مختلف روانی مثل اضطراب و افسردگی و یا حتی افکار خودکشی قرار می‌دهد

?اعتیاد به رابطه جنسی

?اعتیاد به مصرف مواد مخدر و الکل

روش های ترک اعتیاد به عشق

اما چطور می‌توان بر این وضعیت غلبه کرد؟ تغییر دادن خود برای افرادی که اعتیاد به عشق دارند؛ کار دشواری است. چرا که آنان هیچ کنترلی روی احساسات خود نداشته و از طرفی افراد منطقی نیز نیستند. اما با کمک گرفتن از روانشناس و استفاده از این روش ها می‌توانند تا حدی بر این موضوع غلبه نمایند. برای اطلاع از راه های فراموش کردن عشق کلیک نمایید.

پیش زمینه ها را درمان کنید

در ابتدا باید دلیل اینکه مبتلا به اعتیاد به عشق شدید را پیدا کرده و آن را برطرف نمایید. با اینکه در بیشتر موارد این موضوعات ریشه در گذشته افراد دارند؛ اما تا حدی می‌توان بر آنها غلبه نمود. در ادامه در مورد عوامل ایجاد کنند اعتیاد به یک شخص، توضیح خواهیم داد.

اصلاح عادت های اشتباه

چنین افرادی معمولا عادت دارند تا از مشکلات خود و یا حتی مواجه شدن با دلیل این موضوع فرار کنند. اما این یک الگوی اشتباه است که باید آن را درمان کرده و به جای فرار کردن با آنها مواجه شوند.

مهارت مقابله با مشکلات را در خود بهبود بخشید

مشکل اصلی افراد مبتلا به اعتیاد به عشق مهارت حل مسئله است. با داشتن این مهارت افراد می‌توانند در روابط عاطفی خود بهتر عمل کرده و به جای وابستگی بیمارگونه به طرف مقابل، رویکردهای دیگری اتخاذ کنند.

افرادی که مستعد اعتیاد به یک شخص هستند

با اینکه همه افراد ممکن است در مقطعی از زمان اعتیاد به عشق یا اعتیاد به یک شخص را تجربه نمایند؛ اما برخی از شرایط بیشتر افراد را در معرض چنین چیزی قرار می‌دهد. برای مثال سابقه خانوادگی آنها، وضعیت هورمونی، گذشته افراد در روابط پیشین و یا حتی تروماهایی که تجربه کرده اند. همه این موارد باعث می‌شود تا یک فرد بیشتر روابط عاطفی ناسالمی را تجربه نماید. برای پیشگیری از شکست عشقی کلیک نمایید.

چرا افراد اعتیاد به عشق را تجربه می‌کنند؟

 

همانطور که گفته شد؛ پیدا کردن دلیل این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است. زمانی که افراد بتوانند دلیل اعتیاد به عشق را پیدا کنند؛ بهتر می‌توانند بر آن غلبه نمایند. البته که برای شناسایی دلیل آن باید حتما از یک روانشناس کمک بگیرند. برخی از این دلایل شامل موارد زیر هستند.

  1. رها شدن در گذشته
  2. عزت نفس پایین
  3. مورد سواستفاده عاطفی یا جنسی واقع شدن در گذشته
  4. داشتن یک رابطه آسیب زا در گذشته
  5. تروماهای دوران کودکی
  6. تاثیر رسانه ها و فرهنگ

انواع اعتیاد به یک شخص

بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ اعتیاد به عشق ، انواع مختلفی دارد. در واقع با الگوهای متفاوتی خود را بروز می‌دهد. این انواع، شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از شرایط عشق در نگاه اول کلیک نمایید.

?اعتیاد به عشق به صورت وسواسی اجباری

?اعتیاد به عشق تنها در قالب وابستگی

?معتاد به عشق به شکل خودشیفته

?اعتیاد به عشق به شکل دوسوگرا

اختلالات همزمان با اعتیاد به عشق

معمولا اعتیاد به یک شخص با اختلالات دیگر روانشناختی همپوشانی داشته و ممکن است به صورت همزمان بروز کنند. برای مثال ابتلا به اختلال وسواس فکری عملی و یا افسردگی از انواع اختلالاتی هستند که با این موضوع همزمان می‌شوند. اعتیاد به مواد مخدر یا الکل و ابتلا به انواع اختلالات اضطرابی نیز از این دست هستند.

سخن پایانی

باور نادرست این است که دوست داشتن زیاد یک نفر بسیار رویایی و جذاب است. اما در واقع افراد نمی‌دانند که این موضوع یک اختلال بوده و می‌تواند مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد نماید. از این رو زمانی که شاهد این موضوع هستند که یک نفر بیش از اندازه و به شکل افراطی آنها را دوست دارد؛ اقدامی در این زمینه انجام نمی‌دهند. به همین دلیل بهتر است در این مورد اطلاعات لازم را کسب کرده و در صورت مشاهده نشانه های آن، حتما از روانشناس کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به عشق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: اعتیاد به عشق



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

درمان ای اف تی یا همان رهایی هیجانی یکی از روش های درمانی برای از بین بردن انرژی های منفی از بدن است. این روش با تکنیک های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ضربه درمانی یا طب فشاری روانشناختی از دیگر اسامی این روش درمانی هستند. معمولا از این نوع درمان در کنار روش های دیگر استفاده می‌کنند. از طرفی اثربخشی آن بسیار به اعتقاد فرد به کانال های انرژی و حتی چاکراها وابسته است. به طور کلی افرادی که به این روش ها معتقد هستند باور دارند که با به تعادل رساندن انرژی در بدن می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرد. طبق این نظریه تعادل در انرژی موجب سلامتی بالا رفتن کیفیت سلامتی شده و در صورت برهم خوردن تعادل، افراد دچار مشکلات مختلفی می‌شوند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان EFT می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

درمان ای اف تی

معمولا روش ای تی اف به سرعت عمل کرده و قدرتمند است. اما تاثیر ان نیز کوتاه مدت بوده و برای مشکلات اساسی کارساز نیست. از طرفی برخی از دانشمندان به طور کلی آن را رد می‌کنند. در این روش نقاط خاصی از بدن مد نظر هستند که با تحریک آنها دردهای جسمانی کاهش یافته و یا مشکلات روانی بهبود می‌یابند.

برخی طب سنتی را با ای تی اف یکسان در نظر می‌گیرند اما این روش کمی پیچیده تر و متفاوت تر است. این دو روش شباهت هایی به یکدیگر دارند اما روش های به کار رفته در آنها متفاوت است. این درمان ترکیبی از رفتارهای ذهنی و فیزیکی است که با اصول مشخصی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مراحل درمان ای اف تی

 

درمان ای تی اف شامل پمج مرحله می‌شود که باید برای هر کدام از مشکلات به صورت جداگانه مورد استفاده قرار گیرند. با کمک این تکنیک ها، به صورت اصولی و همچنین در کنار روش های دیگر می‌توان تا حد زیادی احساسات منفی را کاهش داد.

تشخیص

در قدم اول برای استفاده از درمان ای تی اف باید در مورد بیماری خود به تشخیص درست برسید. اگر این فرایند برایتان دشوار است؛ می‌توانید از یک متخصص کمک گرفته و در این زمینه قدم به قدم پیش روید. به طور کلی گفته می‌شود اگر هر بار تنها بر روی یک اختلال تمرکز کنید؛ به نتیجه بهتری خواهید رسید. برخی بعد از استفاده تنها یکبار از این روش درمانی انتظار دارند که تمام مشکلات شان برطرف شود. اما اینگونه نیست و باید برای هر مشکل، به صورت جداگانه اقدام کرد.

ارزیابی شدت

طبیعی است مشکلات مختلف، شدت های متفاوتی نیز داشته باشند. در واقع باید برحسب شدت، آنها را اولویت بندی کرده و از درمان ای تی اف کمک گرفت. با ارزیابی در مرحله اول، بهتر می‌توان میزان پیشرفت و بهبودی را نیز مورد بررسی قرار داد. از طرفی حتی در بکارگیری روش های درمانی نیز می‌توان تجدید نظر کرد.

جمله سازی

برخی توصیه می‌کنند که بهتر است قبل از استفاده از درمان ای تی اف و همچنین شروع ضربات به نقاط مختلف، افراد جمله سازی کنند. در اینجا منظور از جمله سازی، شخصی سازی جملات تاکیدی در زمینه مشکل است. بهتر است افراد جملاتی را به خود یادآوری کند که در آن به مشکل خود اعتراف کرده و با وجود آن خود را بپذیرد. برای مثال با اینکه من استرس زیادی را در طول روز تجربه می‌کنم؛ اما کاملا به آن آگاهی داشته و آن را می‌پذیرم. شما می‌توانید این جمله را به روش های مختلف تغییر داده و آن را با خود بازگو کنید. این مورد در فرایند درمان تاثیری زیادی خواهد داشت.

استفاده از ضربات

در این مرحله خود فرد و یا متخصص، ضربات را آغاز می‌کند. به طور کلی نقاطی در بدن وجود دارند که حساس تر بوده و تحریک آنها موجل راه اندازی پیام های عصبی مختلفی برای مغز می‌شود. در درمان ای اف تی، ضربات شدت های مختلفی داشته و همچنین در نواحی مختلفی به کار می‌روند. نقاطی مانند بالای سر، ابرو، گوشه چشم، زیربینی، چانه، ابتدای ترقوه، زیربغل و زیرچشم، مکان های مناسبی برای ضربات هستند. افراد می‌توانند از یک نقطه شروع کرده و همزمان جملات تاکیدی را نیز با خود تکرار کنند. همچنین افراد باید به نقاط ابرو، گوشه چشم، زیرچشم، زیر بینی، چانه، ابتدای ترقوه و زیربغل، به ترتیب هفت بار ضربه بزنند. این زنجیره را می‌توانید برای دو الی سه بار انجام دهید.

ارزیابی مجدد

در ارزیابی مجدد بعد از انجام مکرر روش های درمان ای اف تی بهتر است افراد وضعیت جسمانی و روانی خود را به دقت بررسی کنند و امتیازی به خود بدهند. برای مثال اگر قبل از انجام این روش میزان درد آنها 7 بود؛ بعد از این ضربات کاهش داشته است یا خیر! فراموش نکنید که برای نتیجه گرفتن از این روش باید آن را چندین بار تکرار کنید. چرا که اثربخشی آن با اولین بار مشخص نمی‌شود.

درمان ای اف تی مکمل یا درمان اصلی؟

در مورد درمان ای اف تی نظرات مختلفی وجود دارد. از طرفی نمی‌توان به طور قطعی این مورد را درمان اصلی بیماری های مختلف در نظر گرفت. در این زمینه پیشرفت های زیادی صورت گرفته است . برخی از درمانگران از این روش به عنوان تنها روش درمانی استفاده کرده و به نتیجه دلخواه نیز می‌رسند. اما نمی‌توان برای همه بیماری ها از این روش استفاده کرد. ای اف تی برای بیمارانی که دردهای مزمن دارند و یا نمی‌توانند با ترس های خود کنار بیایند، در بحران های شدید روحی قرار گرفته اند و… بسیار مناسب است. برای اطلاع از روش های درمان استرس و اضطراب کلیک کنید.

درمان ای اف تی برای چه اختلالاتی کاربرد دارد؟

 

فراموش نکنید که درمان ای اف تی برای همه افراد مناسب نیست. به همین دلیل بهتر است در این زمینه به صورت خودسرانه یا غیراصولی عمل نکنید. برای مثال بر اساس نتایج مشاهده شده این روش برای افرادی که مبتلا به استرس پس از سانحه و یا اضطراب فراگیر هستند؛ بسیار موثر است. در مواردی درمان مشکلات خواب نیز با این روش مشاهده شده است. اما به طور کلی در ابتدا باید علت بیماری و همچنین شدت ان مشخص گردد و در قدم بعدی برای درمان اقدام کرد.

سخن پایانی

استفاده از درمان ای اف تی به عوامل زیادی بستگی دارد. گاهی برخی از افراد در مورد استفاده از روش های انرژی درمانی زیاده روی کرده و برای همه مشکلات از آن استفاده می‌کنند. اما در این صورت، پیامدهای زیادی بروز می‌کند. به همین دلیل افراد باید در این زمینه از یک متخصص کمک گرفته و همچنین در کنار روش های مطمئن از آن استفاده کنند. برای برخی از مشکلات استفاده از روش های سنتی، اثربخشی بیشتری دارند. اما به طور کلی این روش برای بسیاری از بیماری های بسیار موثر بوده است. افراد می‌توانند از این روش استفاده کرده تا درد و ناراحتی کمتری را در شرایط مختلف تجربه کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان EFT می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: درمان ای اف تی



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آذر 1403 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 109 صفحه بعد